۱ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۲۴

معاون شهردار قم تأکید کرد؛

لزوم توجه ویژه به دوچرخه و عابر پیاده در حمل و نقل درون شهری

لزوم توجه ویژه به دوچرخه و عابر پیاده در حمل و نقل درون شهری

قم - معاون شهرسازی و امور زیربنایی شهردار قم بر لزوم توجه ویژه به ایجاد مسیرهای دوچرخه‌سواری و ساماندهی مسیرهای عبور عابران در هسته مرکزی شهر تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا قاری قرآن در مراسم بزرگداشت روز حمل و نقل که ظهر چهارشنبه در سالن همایش‌های شهرداری قم برگزار شد با اشاره به نیازهای مختلف حمل و نقلی در شهر قم اظهار داشت: یکی از نیازهای عمده نوسازی ناوگان اتوبوسرانی شهر قم است.

وی با اشاره به خصوصی‌سازی اتوبوسرانی در شهر قم از سال‌های گذشته افزود: امروز این موضوع به هشت سال رسیده و امروز ناوگان نیاز به نوسازی دارد.

معاون شهرسازی و امور زیربنایی شهردار قم با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته برای خرید ناوگان جدید گفت: در سال ۹۵ تقریبا ۴۰ دستگاه به این ناوگان اضافه خواهد شد و برنامه‌ریزی برای خرید ۲۵۰ ناوگان انجام شده است که در سال‌های آینده به مجموعه سازمان اضافه خواهد شد.

به گفته وی موضوعی دیگری که سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم این روزها پیگیری می‌کند، استفاده از سیستم «ای تی اس» در مدیریت رفت و آمد اتوبوس‌ها است که در کنار تغییراتی که در ترکیب خطوط اتوبوسرانی صورت گرفته وضعیت مطلوبی به وجود خواهد آورد.

قاری قرآن افزود: اتفاقاتی که در هیئت مدیره سازمان اتوبوسرانی شکل گرفت موجب شکل گیری اهتمام ویژه در امور رفاهی سازمان اتوبوسرانی شده است.

نوسازی هزار دستگاه تاکسی

وی به نوسازی هزار دستگاه تاکسی در قم اشاره کرد و گفت: ساماندهی و نوسازی ناوگان تاکسی‌رانی از سال پیش شروع و امسال به نتیجه رسید.

به گفته وی، ثبت نام تاکسی‌های فرسوده و تبدیل آن به تاکسی‌های نو در قم بیش از تمام استان‌های کشور صورت گرفته است و این البته نشان‌دهنده فرسوده بودن ناوگان تاکسی‌رانی قم است.

معاون شهرسازی و امور زیربنایی شهردار قم با اشاره به تلاش برای احداث یک یا دو پایانه دیگر در شهر قم افزود: در حال حاضر سازمان این موضوع را پیگیری می‌کند.

وی گفت: موضوع دیگری که در دست اقدام است، تبدیل به احسن مجموعه اصلی پایانه‌ و ایجاد شرایط بهتر برای خدمات‌رسانی است.

قاری قرآن با اشاره به پیگیری برای ساماندهی و اصلاح هندسی معابر و ساماندهی تابلوهای راهنمایی و رانندگی در شهر قم توسط سازمان حمل و نقل و ترافیک اظهار کرد: در این عرصه به مسیرهای زائر پذیر نگاه ویژه‌ای داشتیم.

وی مرکز مدیریت هوشمند ترافیک شهرداری قم را هم مکمل ایجاد پروژه‌های زیرساختی در شهر و مغز متفکر برنامه‌ریزی ترافیکی دانست.

خروج «تی بی ام» در هفته‌های آینده

معاون شهرسازی و امور زیربنایی شهردار قم با اشاره به اینکه خط A مترو در فاز اول تا ایستگاه مطهری در اولین فرصت به بهره برداری می‌رسد ادامه داد: تکمیل خط A و شروع خط B برنامه آینده سازمان قطار شهری است.  

وی با اشاره به اینکه تی بی ام طی هفته‌های آینده از خط A خارج می‌شود، اضافه کرد: تأمین منابع مالی برای پروژه‌های کلان قطار شهری از مسائلی است که برای آن برنامه‌ریزی‌هایی شده است.

قاری قرآن گفت: تعیین تکلیف منوریل موضوع دیگری است که سازمان قطار شهری با آن روبه‌رو است و مجموعه مشاور و کارفرما به صورت شبانه‌روزی روی این موضوع کار می‌کنند.

وی معتقد است در بودجه سال آینده شهرداری قم در حوزه حمل و نقل باید به دو مسئله دوچرخه و عابر پیاده توجه بیشتری از گذشته شود.

معاون شهرسازی و امور زیربنایی شهردار قم ادامه داد: ایجاد زیرساخت‌های لازم در بخش حمل و نقل و تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز در حوزه معابر و تقاطع‌های غیر همسطح هم در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه امروزه بحث حمل و نقل در کلان شهرهای دنیا یک موضوع چالشی است، ابراز داشت: استفاده از حمل و نقل خصوصی رو به رشد است. استفاده کننده مردمی هستند که برای نیازهایشان به همه مودهای حمل  و نقلی باید دسترسی داشته باشند.

قاری قرآن گفت: بالای ۷۰ درصد بودجه شهرها در حمل و نقل مصرف می‌شود که این موضوع اهمیت این حوزه را نشان می‌دهد.

در این مراسم به صورت ویدئو کنفرانس از یک پل عابر پیاده در منطقه پردیسان که مطالبه چند ساله مردم بود، بهره‌برداری شد.

رونمایی هزار دستگاه تاکسی که جایگزین تاکسی‌های فرسوده سطح شهر می‌شوند و تجلیل از فعالان عرصه حمل و نقل درون شهری از جمله تاکسی‌رانان و اتوبوس‌رانان نمونه از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

کد خبر 3856245

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha